Blog - Van Leeuwen, partner in sieraden

De Beste Sieraden van 2017

De Beste Sieraden van 2017 Het einde van het jaar is altijd een beetje dubbel. Je maakt letterlijk en figuurlijk de balans op van wat is geweest en kijkt ondertussen al vooruit naar wat komen gaat. En dat doen wij natuurlijk ook. Wat waren onze bestsellers dit jaar, welke trends zijn klassiekers geworden en wat brengt 2018 voor nieuws? Hier leest u onze conclusie:

Put a ring on it..

Put a ring on it.. De een noemt het een vriendschapsring, de ander een relatie-ring en voor sommige staat het voor een serieuze commitment oftewel een verloving of een huwelijk. Wat je intentie ook is, je boodschap is duidelijk. Want een ring betekent liefde. Echte liefde. En die komt net als een ring in heel veel verschillende soorten en maten.

De trend: BoHo Winter Jewellery

De trend: BoHo Winter Jewellery Wie denkt dat de bali hoops, een hand vol zilveren ringen en een combinatie van heel veel stoere armbandjes typisch voor de zomer is… Think again. Want deze winter prijkt er onder je beanie gewoon een boho creooltje, terwijl vanonder de mouw van je knitted sweater de slavenbanden vrolijk klingelen.

Copyright 2019 Van Leeuwen, partner in sieraden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »