Blog - Van Leeuwen, partner in sieraden

De Beste Sieraden van 2017

De Beste Sieraden van 2017 Het einde van het jaar is altijd een beetje dubbel. Je maakt letterlijk en figuurlijk de balans op van wat is geweest en kijkt ondertussen al vooruit naar wat komen gaat. En dat doen wij natuurlijk ook. Wat waren onze bestsellers dit jaar, welke trends zijn klassiekers geworden en wat brengt 2018 voor nieuws? Hier leest u onze conclusie:

Put a ring on it..

Put a ring on it.. De een noemt het een vriendschapsring, de ander een relatie-ring en voor sommige staat het voor een serieuze commitment oftewel een verloving of een huwelijk. Wat je intentie ook is, je boodschap is duidelijk. Want een ring betekent liefde. Echte liefde. En die komt net als een ring in heel veel verschillende soorten en maten.

Goede voornemens? Zo blijf je gemotiveerd

Goede voornemens? Zo blijf je gemotiveerd De eerste maand van het jaar zit er bijna op en dat betekent tijd voor reflectie. Jawel. Want eerlijk gezegd kennen wij bijna niemand die niet aan goede voornemens doet. En eerlijk gezegd kennen we ook maar heel weinig mensen die zich aan het eind van januari nog aan die goede voornemens houden. Jammer? Ja. Hopeloos? Wel nee. Gewoon tijd voor een nieuwe aanpak, en een plan B.

Slowely Back to Basic

Slowely Back to Basic December is een heerlijke maand maar qua uiterlijk best een beetje hard werken. Van het ene feestje naar het volgende diner en dat dan het liefst zo mooi mogelijk aangekleed en opgeschmuckt. Logisch dat je daar even van af moet kicken. Die jeans voelt ineens zo underdressed en die sneakers zijn wel heel relaxed maar maken je door gebrek aan hak wel 10 cm kleiner. Langzaam afbouwen is ons advies.

Copyright 2019 Van Leeuwen, partner in sieraden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »