Blog - Van Leeuwen, partner in sieraden

Het geheim van de juiste kleur...

Het geheim van de juiste kleur... De lente is hét moment om de verschillende tinten grijs achter je te laten en je vol overgave op kleur te storten. Maar welke kleur? Tenzij je een serious shopper bent en elk seizoen zowel de modebladen als de nieuwe etalages aan een nauwkeurig onderzoek onderwerpt, is het nog niet zo makkelijk om de seizoenskleur die het beste bij je past te bepalen.

Slowely Back to Basic

Slowely Back to Basic December is een heerlijke maand maar qua uiterlijk best een beetje hard werken. Van het ene feestje naar het volgende diner en dat dan het liefst zo mooi mogelijk aangekleed en opgeschmuckt. Logisch dat je daar even van af moet kicken. Die jeans voelt ineens zo underdressed en die sneakers zijn wel heel relaxed maar maken je door gebrek aan hak wel 10 cm kleiner. Langzaam afbouwen is ons advies.

Lilly's Magical Christmas

Lilly's Magical Christmas Kerstmis en kleine meisjes zijn de perfecte combinatie. Glitters, lichtjes en misschien wel het belangrijkste…feestjurken! Met een beetje geluk viert jouw dochtertje op school ook Kerst met een kerstontbijtje of kerstdiner waar ze als een echte prinses in haar droomjurk mag verschijnen.

Copyright 2019 Van Leeuwen, partner in sieraden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »