De Beste Sinterklaas Tips & Tricks

  • Geplaatst op
  • Door Sharon van Leeuwen
De Beste Sinterklaas Tips & Tricks

In de meeste gezinnen begint de spanning zo half november behoorlijk op te lopen. Zowel bij de kleintjes als bij de ouders die Sinterklaas elk jaar weer van de nodige assistentie moeten voorzien. En dan het schoen zetten…..verwarring alom. Want waarom mag dat klasgenootje elke dag en wij maar 1 of 2 keer per week?

Vragen waar je als ouders soms geen goed antwoord op weet te geven. Want tja…wat bezielt die Sint toch? Door schade en schande zijn wij wijs geworden en hebben de beste Sinterklaas tips & tricks voor je op een rijtje gezet die de weken tot Sinterklaasavond extra leuk maken:

  1. Vraag of Piet een kalender wil bezorgen waarop de kinderen kunnen zien wanneer ze hun schoentje mogen zetten.
  2. Met behulp van deze kalender is het ook makkelijk om van tevoren een schoenbudget vast te stellen en je daar aan te houden.
  3. Maak het extra spannend door de kinderen in de avonden dat ze geen schoentje mogen zetten, lekker te laten knutselen aan een verlanglijstje of een cadeautje of tekening voor Sint & Piet.
  4. De Sinterklaasliedjes moeten natuurlijk ook elke avond even geoefend worden voor het slapen gaan. Want die schoenen worden alleen gevuld als er uit volle borst gezongen wordt. Zo werken ze op een leuke manier toe naar het volgende schoenmoment.
  5. In plaats van een schoencadeautje schrijft Sinterklaas soms een hele mooie lange brief over alles wat hij het afgelopen jaar van Piet over het kindje heeft gehoord en waar hij ongelofelijk trots op is.
  6. Sint en Piet laten als ze door de schoorsteen gekomen zijn vaak wat sporen na…Rommelpiet zet soms de hele kamer op stelten…leef je uit
  7. Zelf pepernoten bakken of met marsepein aan de slag is zooooo leuk en lekker.
  8. Stiekem weet je t van te voren, maar je trapt er toch in met alle tranen van dien: de goedkope decembercadeautjes die het soms niet langer volhouden dan een dag. Voorkom deze teleurstelling door bewust in te kopen. Kwaliteit boven kwantiteit voorkomt uiteindelijk een hoop verdriet.

Voor alle hulp Sinterklazen die op zoek zijn naar een origineel, leuk geprijsd schoencadeautje maakten wij een selectie van onze vrolijkste zilveren kindersieraadjes. Als hofleverancier van Sinterklaas garanderen we een excellente kwaliteit en een grote glimlach bij het uitpakken!

Producten


Zilveren collier
102.1530.40


Zilveren collier
102.1525.40

Zilveren collier
102.1531.40

Zilveren oorknopjes
106.1994.00

Zilveren oorknopjes
106.1988.00

Zilveren oorknopjes
106.1987.00

Zilveren bedelarmband
104.1983.16

Zilveren bedelarmband
104.1984.16


Zilveren bedelarmband
104.1972.16

Copyright 2019 Van Leeuwen, partner in sieraden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »