De Beste Sieraden van 2017

De Beste Sieraden van 2017

Het einde van het jaar is altijd een beetje dubbel. Je maakt letterlijk en figuurlijk de balans op van wat is geweest en kijkt ondertussen al vooruit naar wat komen gaat. En dat doen wij natuurlijk ook. Wat waren onze bestsellers dit jaar, welke trends zijn klassiekers geworden en wat brengt 2018 voor nieuws? Hier leest u onze conclusie:

De nieuwe millennial klassieker

We zagen ze komen en we zien ze blijven. Het grafisch oorknopje in goud en zilver is dé nieuwe millennial klassieker. Asymmetrisch gedragen of gecombineerd in een multi pierced oor. Dit oorsieraad verdwijnt voorlopig niet meer uit het modebeeld.

Cuff it up!

Dat deze trend zou blijven hadden we eerlijk gezegd niet verwacht. Sterker nog. Als we de Hollywood fine jewellery designers als Anita Ko en Sydney Evan mogen geloven worden de earjackets en earcrawlers zelf aangevuld met nieuwe earcuffs; kleine ringetjes die je om je oor klemt. Wij houden deze spectaculaire oorsieraden dan ook voldoende op voorraad en gaan op zoek naar nieuwe spannende modellen om deze collectie mee aan te vullen. Wordt vervolgd!

Back in Style

De spang is back in style. Wij bij Van Leeuwen hebben sowieso nooit helemaal afscheid kunnen nemen van dit strakke type collier en verheugen ons dan ook over het feit dat dit fraaie ontwerp zijn weg heeft terug gevonden naar de dameshals. Naast sterke basismodellen hebben we ook een nieuw type spang dat door de fraaie afwerking aan twee kanten draagbaar is.

En wat gaat 2018 ons brengen?

Voor 2018 verwachten we nog meer interessante oorsieraden geïnspireerd op (de illusie van) het multi pierced oor en de designs van de nieuwe fine jewellery ontwerpers die diamanten een edgy eigentijdse look geven. Ook krijgt de opaal en de gekleurde edelsteen een prominente rol in het modebeeld. Ronde vormen nemen de plaats in van rechte lijnen en parels blijven in moderne design actueel. Hou onze webshop in de gaten om te zien welke trends wij volgend jaar op gaan pakken en laat ons vooral weten welke ontwerpen u graag terug zou zien in onze huiscollectie.

Wij wensen u een mooie afsluiting van 2017 en staan de komende periode klaar om daarbij te ondersteunen! Groeten Het Team van Van Leeuwen.

 Producten 

 Elegance spang - Zilver gerodineerd - vierkant - 2.8 mm

Elegance spang - Zilver gerodineerd - rond -
2.8 mm

103.7021.00    103.6267.00
 Lovenotes earjackets - Zilver gerodineerd - Zirkonia - Bloem  Lovenotes earjackets - Zilver gerodineerd - Zirkonia - Driehoek
 106.0923.00 106.0921.00 
 Glow symbooloorknoppen - Goud - staafje -      5 x 4 mm Glow symbooloorknoppen - Goud - driehoek -  5.3 x 6 mm
206.0446.00 206.0458.00 

 

Copyright 2019 Van Leeuwen, partner in sieraden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »